Καλωσήρθατε στο Siontis Home & Design

Η εταιρεία

Η εταιρεία μας είναι μια οικογενειακή επιχείρηση η οποία διαθέτει μακρά παράδοση στον χώρο της εμπορίας και μεταποίησης ξυλείας καθώς και στην εισαγωγή και εμπορία ειδών κιγκαλερίας και επιπλοποιίας.

  Στεγάζεται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 3000 τετραγωνικών μέτρων εξοπλισμένη με τεχνολογικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας.

Σήμερα έχοντας διανύσει επιτυχημένη πορεία δεκαετιών έχει περάσει στα χέρια της τρίτης γενιάς ατενίζοντας το μέλλον με αισιοδοξία και με διάθεση να προσφέρει έξυπνες και πρωτοποριακές λύσεις στον χώρο της ξυλείας, της οικοδομής και στον εξοπλισμό της σύγχρονης κατοικίας και όχι μόνο, καθώς διαθέτει μεγάλη γκάμα εξοπλισμού καταστημάτων δίνοντας την δυνατότητα στον επαγγελματία να διαμορφώσει τον επαγγελματικό του χώρο με έξυπνο και λειτουργικό τρόπο.

 Θέλοντας να προσφέρει την δυνατότητα σε όλους να μπορέσουν να πραγματοποιήσουν το όνειρο τους για ένα αξιόπιστο και ενεργειακά αποδοτικό σπίτι , καινοτομεί αξιοποιώντας  την πολύχρονη πείρα της,  κατασκευάζοντας προκατασκευασμένα ξύλινα σπίτια σύμφωνα με τις αυστηρότερες προδιαγραφές υλικών, κατασκευής και ενεργειακής απόδοσης.